Η Μαρία Πετροπούλου στον ART FM και την εκπομπή ΠΡΟΣΩΠΑ & ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΝ AIR

9/2/2023

Η Μαρία Πετροπούλου -  αθλητική δημοσιογράφος του καναλιού ART και ποδοσφαιρίστρια μίλησε στην δημοσιογράφο Λιάνα Ζωγράφου και την εκπομπή ΠΡΟΣΩΠΑ & ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΝ AIR.

Η αθλήτρια ανέλυσε τις δυο ιδιότητες που κατέχει στα γήπεδα ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην νέα της ομάδα τον Παναθηναϊκό, που την απέκτησε πρόσφατα για την υπεράσπιση της εστίας του ‘’τριφυλλιού’’. 

 Τόνισε τη διαφορά ανάμεσα στο ποδόσφαιρο γυναικών και στο ποδόσφαιρο ανδρών και μίλησε για τους ομαδικούς και τους προσωπικούς στόχους.

 Τόνισε τη διαφορά ανάμεσα στο ποδόσφαιρο γυναικών και στο ποδόσφαιρο ανδρών και μίλησε για τους ομαδικούς και τους προσωπικούς στόχους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
και ακούστε την συνέντευξη


Από τον Παναθηναϊκό ανακοινώθηκε η 27χρονη τερματοφύλακας Μαρία Πετροπούλου με καταγωγή από το Δήμο Τρίπολης. Η πρώην τερματοφύλακας επί σειρά ετών (2013-2019) του Άρη Τρίπολης θα αγωνίζεται στο υπόλοιπο της σεζόν στην ομάδα του «τριφυλλιού». Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών, βρίσκεται μέχρι στιγμής στην 1η θέση και διεκδικεί την άνοδο στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, ανέφερει:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Μαρία Πετροπούλου για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου. Η 27χρονη τερματοφύλακας που αποκτήθηκε από τον Οδυσσέα Μοσχάτου αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα στην επίτευξη της ανόδου στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Το βιογραφικό της:

2013-2019 Άρης Τρίπολης
2019-2020 Α.Ο. Βριλησσίων
2020-2022 Οδυσσέας Μοσχάτου».

Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Παναθηναϊκού η Μαρία Πετροπούλου στην επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού (www.pao1908.com), ανέφερε:

«Είμαι χαρούμενη που πλέον είμαι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού.
Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και θέλω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να τους το ανταποδώσω. Δε χρειάζονται πολλά λόγια, παρά μόνο καθημερινή προσπάθεια στο γήπεδο για να πετύχουμε όλοι μαζί το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο.».