Ο Πέτρος Ζωγράφος παρουσίασε τον αντιδραστήρα ψυχρής καύσης

11/7/2022

Στο Δημαρχείο Περιστερίου έγινε το μεσημέρι της Κυριακής η παρουσίαση του αντιδραστήρα ψυχρής καύσης μεγάλης ισχύος από τον Πέτρο Ζωγράφο και την επιστημονική του ομάδα.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο επιστημονικό κοινό. Ο αντιδραστήρας ψυχρής καύσης (που δεν λειτουργεί όπως οι συμβατικές μηχανές εσωτερικής καύσης με ρυπογόνους υδρογονάνθρακες), έχει τη δυνατότητα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας έως 50 Κw.

Η επιστημονική ομάδα του Πέτρου Ζωγράφου αποτελείται μεταξύ άλλων και από τον καθηγητή φυσικής Γιώργο Μποτσάκη αλλά και από τον ομότιμο καθηγητή εφαρμοσμένης γεωλογίας και γεωφυσικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών Σταύρο Παπαμαρινόπουλο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν στην παρουσίαση μέσω του Zougla.gr

Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα η πατρίδα μας από την ξενόφερτη τεχνοεπιστήμη, αν την αφήσουν ελεύθερη.

 03/6/2022

Η ανάγκη αλλαγής πλεύσης της ανθρωπότητας είναι προφανής, ιδιαίτερα ως προς τον τρόπο παραγωγής της χρήσιμης για την διαβίωση και την ανέλιξή μας ενέργειας, αφού τα ορυκτά καύσιμα έχουν οδηγήσει την εξελικτική μας πορεία σε λανθασμένο δρόμο. 

Θεμελιώδης αρχή αυτού του βρώμικου συστήματος είναι ότι εάν δεν είσαι μαζί μας τότε είσαι εχθρός μας, ακριβώς το ίδιο έγινε και κατά την διάρκεια της κατοχής της πατρίδας μας, σε όλους τους προδότες έδωσαν αξιώματα και θέσεις, ενώ τους Ήρωες τους καταδίκασαν στην αφάνεια και στο περιθώριο αυτό μας το έχει αποδείξει και η ιστορία ο Ήρωας Νικηταράς κατέληξε ζητιάνος, ατελείωτη είναι η λίστα αυτών των περιπτώσεων για να την αναλύσουμε τώρα.