Θεόδωρος Καναβός - Ο φύλακας άγγελος των ζώων

Η  κτηνιατρική σαν καθαρή ιατρική επιστήμη, είναι λειτούργημα κατά κύριο λόγο !

Ιδιαίτερα εάν πρόκειται για ένα λειτούργημα όπως αυτό του κτηνιάτρου Θεόδωρου Καναβού για το οποίο εκτός από το μεγάλο ενδιαφέρον που τρέφει ο ίδιος για τη δουλειά του, γνωρίζει πως οι γνώσεις και η καθημερινά, συχνά κουραστική αλλά πάντα ενδιαφέρουσα εξέλιξη στον τομέα του, βοηθά και τον κόσμο γύρω του με τα κατοικίδια μας αλλά και αδέσποτα που το έχουν ανάγκη.

Ο Θοδωρής Καναβός  έχει καταφέρει να ξεπερνά συχνά ακόμη και τον εαυτό του κάνοντας καθημερινά μικρά και μεγάλα θαύματα στην κλινική του που βρίσκεται στην Ελευσίνα αλλά και πηγαίνοντας σε διάφορες περιοχές της χώρας για να βοηθήσει διάφορα ζώα που τον έχουν ανάγκη.

Με πλήρης εξοπλισμό, γνώσεις, εξέλιξη και ασταμάτητο τρέξιμο, κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του καθενός μας!!

 Ένας Άνθρωπος που βλέπει πρώτα απ΄όλα το καλό των τετράποδων φίλων μας αλλά και των παραγωγικών ζώων και κάνει ότι περνά από το χέρι του για να τα θεραπεύσει. 


Ο κύριος Καναβός είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Ελευσίνας καθώς από το 2004 μέχρι και σήμερα είναι επιστημονικός συνεργάτης, προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες.

 Το ιατρείο του συμμετέχει για όγδοη συνεχή χρονιά στο Πρόγραμμα Περισυλλογής και Στείρωσης Αδέσποτων Ζώων σε συνεργασία με το Δήμο Ελευσίνας, τον Σύνδεσμο Κτηνιάτρων ΜΖ Αττικής και με κάθε φιλόζωο κάτοικο της περιοχής.