Εβδομαδιαίες προβλέψεις  για όλα τα ζώδια   15 ως 21 Φεβρουαρίου 2021


ΚΡΙΟΣ


Κριέ μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2 φαίνεται πως θα νιώσεις την ανάγκη να επικεντρωθείς στη σκέψη σου, στα συναισθήματά σου αλλά και στις ανησυχίες σου. Είναι πιθανόν να εστιάσεις περισσότερο σε ένα «μισοάδειο» ποτήρι, ξεχνώντας πως η δική σου οπτική είναι αυτή που μπορεί να το μεταφράσει ως «μισογεμάτο». Προσπάθησε να μην αφήσεις κάποιες ανησυχίες να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και να δηλητηριάσουν όμορφες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα ή την καθημερινότητά σου σε γενικότερο πλαίσιο.Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να είσαι πιο ευαίσθητος στα λόγια του συντρόφου σου για αυτό το λόγο δεν αποκλείεται να πιάσεις τον εαυτό σου να εκνευρίζεται με το παραμικρό, ακόμα και με κάτι που μπορεί να σου πει ο σύντροφός σου για πλάκα. Στις 19/2 το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη πού βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις, ιδιαίτερα αν επικεντρωθείς σε αυτά που σου λείπουν από τη σχέση σου και όχι σε αυτά που έχεις. Αν είσαι ελεύθερος καλό θα ήταν να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις απέναντι σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να θυμάσαι πως η δουλειά μπορεί να έχει ένα βαθμό δυσκολίας ιδιαίτερα αν δεν επικοινωνήσεις αυτά που σε ενοχλούν. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι πολύ σημαντική και αν τη χρησιμοποιήσεις σωστά είναι σίγουρο πως πολλές από τις επαγγελματικές σου εκκρεμότητες θα καταφέρουν να διευθετηθούν. Μην αφήσεις κάποια «γκρίζα σημεία» σε επαγγελματικές σχέσεις να επηρεάσουν τη δουλειά σου. 
Ταύρος

 

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις «τάσεις φυγής» για αυτό και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να κρατάς αποστάσεις από ανθρώπους που σου δημιουργούν εκνευρισμό. Το μυαλό σου ενδεχομένως να είναι σε πρόσωπα που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε χιλιομετρική απόσταση και ίσως συνειδητοποιήσεις την σπουδαιότητα του διαδικτύου και των social media ώστε να έχεις επικοινωνία μαζί τους! Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στρέφει το ενδιαφέρον σου στους φίλους σου και στα πρόσωπα με τα οποία ξέρεις πως μιλάς την ίδια γλώσσα. Οι συζητήσεις αυτή την εβδομάδα έχουν την τιμητική τους αρκεί να προσέξεις κάποια θέματα που μπορεί να αποτελέσουν σημείο διενέξεων.Τα ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή μπορεί να αποτελέσουν πηγή εντάσεων και ανησυχιών για εσένα αυτή την εβδομάδα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Προσπάθησε να προσεγγίσεις το ταίρι σου ή κάποιον που σε ενδιαφέρει κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας, καθώς όσο περνούν οι ημέρες το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιό σου, μπορεί να ενισχύσει αντιπαραθέσεις που ξεκίνησαν ακόμα και από μία απλή διαφωνία.Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν άγχος αυτή την εβδομάδα ή φαίνεται πως θα σου δημιουργεί άγχος η δουλειά σε γενικότερο πλαίσιο. Προσπάθησε να μην το αφήσεις ανεξέλεγκτο καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές και μάλλον λανθασμένες κινήσεις όσον αφορά τον τομέα της δουλειάς. Να θυμάσαι πως χρειάζεται ψυχραιμία προκειμένου να «διαχειριστείς» ανθρώπους, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν αρκετές απαιτήσεις από εσένα. 
ΔΙΔΥΜΟΙ 

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα αρχίσεις να βλέπεις καλύτερα κάποια ζητήματα τα οποία το προηγούμενο διάστημα σου είχαν δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις και ερωτήματα. Αυτά είναι πιθανό να σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα και σε αυτό θα συμβάλει και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2. Κάποια δεδομένα στη δουλειά φαίνεται πως αλλάζουν και θα βγεις κερδισμένος αν φανείς ευέλικτος ως προς αυτά. Προς το τέλος της εβδομάδας προσπάθησε να μην αφήσεις κάποια πρόσωπα, τα οποία μπορεί να έχουν βάλει ως στόχο να σε εκνευρίσουν, να το καταφέρουν.Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να αναμοχλεύσει και να φέρει στο παρόν μία δυσαρέσκεια η οποία ενδεχομένως να ξεκινά από ζητήματα του παρελθόντος και τόσο καιρό να παρέμενε κρυμμένη. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν εσένα και το ταίρι σου, ιδιαίτερα αν σε αυτά εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα καταλάβεις αν ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να καλύψει τις αισθηματικές σου ανάγκες.
Ο επαγγελματικός τομέας θα βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τις προτεραιότητές σου για αυτή την εβδομάδα και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων επισφραγίζει το πόσο σημαντικός θα είναι και για το επόμενο διάστημα. Είναι πιθανό να προκύψουν κάποια νέα δεδομένα σε αυτόν όπως και κάποιες αλλαγές που αν διαχειριστείς σωστά μπορείς να βγεις κερδισμένος. 

Προσπάθησε να αποφύγεις οτιδήποτε είναι αποτέλεσμα παρόρμησης και όχι στρατηγικής. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως η διάθεσή σου θα αλλάξει αισθητά καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2 θα βοηθήσει στο να αποκατασταθούν κάποιες σχέσεις, οι οποίες είχαν αρκετά ζητήματα το προηγούμενο διάστημα. Τα πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περίγυρο φαίνεται πως θα παίξουν σημαντικό ρόλο και στη σκέψη αλλά και στη διάθεση σου για αυτό χρειάζεται να τα επιλέξεις με προσοχή. Η επικοινωνία με ανθρώπους που έχεις να δεις και να ακούσεις καιρό έχει την τιμητική της αυτές τις ημέρες, για αυτό και αξίζει να αδράξεις την ευκαιρία και να πάρεις ένα τηλέφωνο.Αυτή την εβδομάδα ίσως «επιμείνεις» λίγο παραπάνω σε πράγματα τα οποία μέχρι πρότινος μπορεί να μην σε ενοχλούσαν και φαίνεται πως αυτά σχετίζονται με το σύντροφό σου. Έτσι λοιπόν είναι πιθανόν να επικεντρωθείς σε αυτά που σε εκνευρίζουν σε εκείνον και να θεωρήσεις ως δεδομένα όλα τα καλά του στοιχεία. Αν είσαι ελεύθερος το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να σε οδηγήσει σε επικοινωνία με ένα πρόσωπο που έχεις αφήσει αισθηματικές εκκρεμότητες.Η έμπνευση και η φαντασία σου ολοένα και θα αυξάνονται ιδιαίτερα μετά τις 18/2 με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων και δεν αποκλείεται να μπορέσεις να τις «εκμεταλλευτείς» προς όφελός σου και σε επαγγελματικά ζητήματα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις προσοχή ιδιαίτερα αν υπάρξουν επαγγελματικές συζητήσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα, μιας και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να φέρει εμπόδια και να μην βοηθήσει σε οικονομικές συμφωνίες. 
ΛΕΩΝ


Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια ζητήματα τα οποία αποτελούν εκκρεμότητες του παρελθόντος όμως με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2, θα είναι πιο εύκολο να τις διευθετήσεις. Το κλίμα στη δουλειά αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο και φαίνεται πως θα μπορέσεις να διευθετήσεις και κάποιες παρεξηγήσεις οι οποίες υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα. Προς το τέλος της εβδομάδας οι δικές σου επιθυμίες ενδεχομένως να είναι εντελώς διαφορετικές από τις επιθυμίες των γύρω σου, κάτι το οποίο ενδεχομένως να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Άρη πού βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει συγκρούσεις ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, για ζητήματα που αφορούν κατά κύριο λόγο τη δουλειά. Αν είσαι ελεύθερος η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να έχει εμπόδια, κάτι που θα ανακόψει την πορεία της, όμως αυτό θα είναι προσωρινό.

Κάποια ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά και αυτή την εβδομάδα όμως ίσως δεν είναι τώρα οι κατάλληλες ημέρες για να αναλάβεις δράση σχετικά με αυτά. Ίσως υπάρξουν συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος οι οποίες θα σε μπερδέψουν ή θα σε παρασύρουν σε λάθος εκτιμήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας κάποιες αντιπαραθέσεις μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους με αφορμή θέματα της δουλειάς. ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε μου από τα μέσα αυτής της εβδομάδας φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2 τις φέρνει στο προσκήνιο. Είναι πάρα πολύ πιθανό να έρθεις κοντά με πρόσωπα που μέχρι πρότινος δεν ήσουν τόσο κοντά και να ξεκινήσουν νέες σχέσεις είτε σε φιλικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας πέφτουν και μαζί τους αρχίζουν να φεύγουν και οι εντάσεις οι οποίες υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα λόγω διαφόρων υποχρεώσεων.

Αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να υπάρχουν κάποια ζητήματα τα οποία συνεχίζουν να αποτελούν σημείο διενέξεων ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου και φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους προς το Σαββατοκύριακο. Το τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Υδροχόο και του Άρη πού βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να ενισχύσει απλές καθημερινές διαφωνίες και να τις κάνει πολύ σημαντικές. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να νιώσεις πως δεν κινείσαι στο ίδιο μήκος κύματος με ένα πρόσωπο το οποίο σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, όμως αυτές οι ημέρες δεν ενδείκνυνται για συμπεράσματα.
Αυτές τις ημέρες ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες δουλειές οι οποίες απορρέουν από επαγγελματικές υποθέσεις και φαίνεται πως θα είναι αρκετά απαιτητικές. Ο τρόπος που θα τις προσεγγίσεις θα καθορίσει όχι μόνο την εξέλιξή τους αλλά και τη δική σου διάθεση, καθώς φαίνεται πως ενδεχομένως να είσαι αρκετά προκατειλημμένος τουλάχιστον για κάποιες από αυτές. Να θυμάσαι πως η προσπάθειά που θα κάνεις, θα έχει αποτελέσματα.  

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγέ μου αυτή η εβδομάδα εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα κατά το οποίο θα επικεντρωθείς σε ζητήματα της καθημερινότητας, στο πλάνο που ακολουθείς σε καθημερινή βάση καθώς και σε κάποιες υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2 κάνει ιδιαίτερα σημαντικό οτιδήποτε σχετίζεται με την εργασία και την καθημερινότητα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις προσοχή και σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή, μιας και φαίνεται πως οι προσωπικές σου υποθέσεις λόγω άλλων ανειλημμένων υποχρεώσεων θα βρίσκονται στον αυτόματο πιλότο.
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώσεις πως υπάρχουν κάποια επαναλαμβανόμενα μοτίβα στη σχέση με το ταίρι σου τα οποία σε ενοχλούν, όμως να θυμάσαι πως είναι στο χέρι σου να τα αλλάξεις και να μην τα αφήσεις να επηρεάσουν και τη συμπεριφορά αλλά και τα συναισθήματά σου απέναντί του. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να υπάρξει φλερτ από ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον ή σε ένα μέρος που βρίσκεσαι πολύ συχνά, κάτι το οποίο θα επηρεάσει θετικά τη διάθεσή αλλά και την αυτοπεποίθησή σου.

Κάποιες από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις ενδεχομένως να γίνουν αρκετά πιεστικές αυτή την εβδομάδα και φαίνεται πως όσο περισσότερο μειώνονται οι χρόνοι που έχεις για να τις διεκπεραιώσεις τόσο περισσότερο θα εκνευρίζεσαι! Προσπάθησε να ιεραρχήσεις δουλειές και εκκρεμότητες και μην τις αφήσεις να μαζευτούν όλες στο τέλος της εβδομάδας, «πάνω από το κεφάλι σου». Όσο νωρίτερα ασχοληθείς μαζί τους τόσο πιο εύκολο θα είναι να τις φέρεις εις πέρας χωρίς να νιώσεις πιεσμένος. 
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιέ μου είσαι ένας από τους ευνοημένους αυτής της εβδομάδας καθώς η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2 σου χαρίζει έμπνευση και δημιουργική διάθεση. Ή αισθηματική σου ζωή θα βρεθεί στο προσκήνιο και τα συναισθήματα που θα δημιουργηθούν ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο πρόσωπο φαίνεται πως θα είναι αρκετά έντονα! Ο έρωτας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη διάθεσή σου αυτή την εβδομάδα και φαίνεται πως θα αποτελέσει και πηγή δημιουργίας για εσένα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε αισθηματικές υποθέσεις, καθώς το τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη μπορεί να δημιουργήσει κάποια εμπόδια.

Αυτή είναι μία εβδομάδα αφιερωμένη στην προσωπική σου ζωή και στις αισθηματικές σου υποθέσεις καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων θα βοηθήσει πάρα πολύ την εξέλιξή τους, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Η επικοινωνία με το σύντροφό σου θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα του παρελθόντος τα οποία σας έχουν απομακρύνει, όμως προσπάθησε να διευθετήσεις τέτοιου είδους ζητήματα κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας. Αν είσαι ελεύθερος ένα πρόσωπο που θα προσεγγίσεις ή που θα σε προσεγγίσει αυτές τις ημέρες θα γίνει η πηγή έμπνευσης σου.
Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις καλά κρατούν και αυτή την εβδομάδα όμως φαίνεται πως εσύ πλέον έχεις αλλάξει προτεραιότητες και το ενδιαφέρον σου βρίσκεται στην προσωπική σου ζωή. Παρόλα αυτά θα χρειαστεί να δεις προσεκτικά κάποιες υποθέσεις οι οποίες ενδεχομένως να σχετίζονται και με άλλα πρόσωπα στη δουλειά. Όσο περισσότεροι αναμειχθούν σε μία συγκεκριμένη επαγγελματική υπόθεση τόσο περισσότερο θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, ώστε να αποφευχθούν οι παρανοήσεις και οι εντάσεις. 
ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι ή τη δουλειά ιδιαίτερα αν το προηγούμενο διάστημα είχες παραμελήσει τους δύο παραπάνω τομείς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2 θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς πολύ με το σπίτι σου, τη διακόσμηση του ακόμα και τις δουλειές του, καθώς αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη διάθεσή σου. Τώρα ξεκινάει και μία πολύ καλή περίοδος σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις κάποια αλλαγή μέσα στο χώρο που ζεις. Προς το τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Άρη πού βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα ερεθίσματα που σου δίνει ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον σου και να δημιουργήσει εντάσεις.

Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είσαι εγκρατής τις στιγμές που θα νιώθεις πως ο σύντροφός σου μπορεί να σε εκνευρίζει, καθώς η αλήθεια είναι ότι προς το τέλος εβδομάδας φαίνεται πως θα υπάρξουν τέτοιες στιγμές. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/2 μπορεί να δημιουργήσει παραπάνω ένταση από ότι χρειάζεται. Αν είσαι ελεύθερος και θέλεις να αποφύγεις παρεξηγήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει προσπάθησε να κρατήσεις μόνο για εσένα κάποια πράγματα τα οποία σου έχει εξομολογηθεί.
Η επαφή με τις εργασιακές σου υποθέσεις μπορεί να έχει ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα καθώς είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως δεν υπάρχει επαρκής συνεννόηση στο εργασιακό σου περιβάλλον. Παρόλα αυτά θα πρέπει να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να μην αφήσεις κάποιες συμπεριφορές να σε επηρεάσουν. Από την άλλη εβδομάδα το κλίμα αλλάζει αισθητά προς το καλύτερο για αυτό χρειάζεται λίγο υπομονή. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερε μου το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα θα στραφεί σε πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον καθώς και σε κάποια συγγενικά σου πρόσωπα, τα οποία φαίνεται πως χρειάζονται τη συμβουλή σου σε κάποια θέματα που έχουν. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2 δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για επικοινωνία και ενδυνάμωση κοινωνικών, προσωπικών ακόμα και συγγενικών σχέσεων που σε ενδιαφέρουν. Στο τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη πού βρίσκεται στον Ταύρο (19/2) δείχνει πως πρέπει να προσέξεις περισσότερο τα έξοδά σου για να μην επηρεαστεί το ταμείο σου.
Όσες δουλειές και αν έχεις αυτή την εβδομάδα το μυαλό σου φαίνεται πως θα βρίσκεται σε κάποιες αισθηματικές σου υποθέσεις οι οποίες ενδεχομένως να παρουσιάζουν νέα δεδομένα! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι συζητήσεις που θα έχεις με το ταίρι σου προς το τέλος της εβδομάδας χρειάζονται προσοχή προκειμένου να μην δημιουργηθούν ζητήματα μεταξύ σας λόγω διαφορετικών απόψεων. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως ένα πρόσωπο θα σου τραβήξει ή σου έχει τραβήξει ήδη το ενδιαφέρον, όμως τα έντονα συναισθήματα μπορεί να δημιουργήσουν και κάποιες εντάσεις μεταξύ σας.Η προσοχή και η συγκέντρωση στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι απαραίτητη για αυτή την εβδομάδα καθώς θα έχεις την τάση να τις διεκπεραιώνεις σχεδόν μηχανικά, κάτι το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει ζητήματα. Μία συζήτηση που αφορά το οικονομικό σκέλος μιας επαγγελματικής υπόθεσης μπορεί να πραγματοποιηθεί προς το τέλος της εβδομάδας και θα πρέπει να επικαλεστείς τις πολύ καλές διαπραγματευτικές σου ικανότητες, προκειμένου να βγεις κερδισμένος από αυτή.


YΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/2 φαίνεται πως θα αρχίσεις να ασχολείσαι περισσότερο με τον οικονομικό τομέα, τους λογαριασμούς, τις υποχρεώσεις σου και θέματα τα οποία αφορούν το ταμείο σου. Θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε κάποια έξοδα τα οποία μπορεί να μην είναι δικά σου αλλά να σχετίζονται με ένα οικείο σου πρόσωπο ή με το σπίτι, καθώς αυτά ενδεχομένως να οδηγήσουν σε αλλαγή του οικονομικού σου πλάνου. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Άρη στον Ταύρο στις 19/2 δείχνει πως μπορεί να επηρεαστείς από τις σκέψεις και τις ανησυχίες σου για διάφορα ζητήματα και τελικά η συμπεριφορά σου να εγείρει αντιπαραθέσεις ακόμα και με αγαπημένα σου πρόσωπα.
Η επικοινωνία με το σύντροφό σου μπορεί να βοηθήσει αισθητά τη διάθεσή σου αυτή την εβδομάδα αρκεί να αφήσετε εκτός θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, καθώς αυτά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να μην είναι εύκολο να διαχειριστείς τη συμπεριφορά ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, κάτι το οποίο θα γίνει ακόμα πιο έντονο λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης/Άρη. Αν νιώθεις πως υπάρχουν εμπόδια στις αισθηματικές σου υποθέσεις καλό θα ήταν να κρατήσεις στάση αναμονής και να μην προσπαθήσεις να τα διευθετήσεις εδώ και τώρα.
Οι συζητήσεις που θα έχεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα είναι αυτές που θα καθορίσουν και την εξέλιξη ορισμένων επαγγελματικών ζητημάτων, τα οποία είναι σημαντικά για εσένα. Οι διαπραγματεύσεις φαίνεται πως θα είναι σκληρές και προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να προκύψουν διαφορετικές γνώμες σχετικά με ένα επαγγελματικό θέμα. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να επηρεάσουν το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους. 


ΙΧΘYEΣ

 

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα από τις 18/2 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σου ξεκινά και επίσημα ο μήνας των γενεθλίων σου! Τώρα η διάθεσή σου θα αλλάξει αισθητά και δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη να βάλεις πρώτα τον εαυτό σου σε υποθέσεις που μέχρι πρότινος κοιτούσες περισσότερο να μη στεναχωρήσεις τους άλλους. Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο δίνοντάς σου την ευκαιρία να διευθετήσεις τα «κακώς κείμενα» που υπάρχουν σε αυτές. Προς το τέλος της εβδομάδας με το τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου ίσως υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να διαφυλάξεις προσωπικά ζητήματα -δικά σου αλλά και του συντρόφου σου- μακριά από άλλα πρόσωπα καθώς η εμπλοκή τρίτων στις δικές σου υποθέσεις μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Αν είσαι ελεύθερος το τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη ίσως δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να ξεκινήσει μία αντιπαράθεση με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, αλλά αυτή μπορεί να δημιουργήσει ακόμα πιο έντονα συναισθήματα μεταξύ σας.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτής της εβδομάδας φαίνεται πως θα είναι αρκετά απαιτητικές όμως την ίδια στιγμή φαίνεται πως εσύ με κάποιο τρόπο θα μπορέσεις να τις διευθετήσεις και να μην τις αφήσεις σε εκκρεμότητα. Η προσοχή των άλλων θα είναι στραμμένη σε εσένα κάτι που μπορεί να είναι προς όφελός σου, καθώς θα είναι πιο εύκολο να περάσεις την άποψή σου πάνω σε συγκεκριμένα επαγγελματικά ζητήματα. Πρόσεξε το παρασκήνιο μιας και φαίνεται πως υπάρχει σε κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις. 
ΜYASTRO